I am raw html block.
Click edit button to change this html

Afrikaanse energie in de Bussel!

De energie vloog door de Bussel tijdens het optreden van het Ndlovu Youth Choir. Het Zuid-Afrikaans jongerenkoor, gesteund door de Oosterhoutse Rens Joosen Foundation, trok zondag 6 oktober twee uitverkochte zalen en de gehele voorpagina van BN de Stem.
 

 

Dit koor biedt bijzondere kansen voor talentvolle kinderen met een problematische achtergrond. Het koor heeft een enorme furore gemaakt door hun deelname aan America’s Got Talent 2019. Ze zijn als “second best” in de finale geëindigd. Met hun memorable optredens hebben ze miljoenen harten veroverd en de wereld laten zien dat er altijd hoop is en “a way out of poverty”! Integendeel, the sky is the limit. My African Dream, het nummer van de auditie bij America’s Got, is voor deze groep kinderen nu werkelijkheid geworden.
 

 

De volledige opbrengst van ruim € 10.000,- is aan de Ndlovu Care Group gedondeerd.  Hugo en Liesje Tempelman zijn als Arts en manager de grondleggers van dit project en bewijzen hiermee dat kleinschalige ontwikkelingshulp werkt! Lees hun verhaal en hoe u de RJF kunt steunen om dit prachtige werk voort te zetten.

Presentatie Ndlovu Youth Choir

Lees ook het artikel achter deze link

72

Acties opgezet

372

Mensen geholpen

832

Donaties

Hoe kan ik helpen?

De Rens Joosen Foundation ondersteunt projecten die gericht zijn op het verbeteren van de leefomstandigheden van de kansarme bevolking in Zuid-Afrika.

Contact opnemen

Vragen, opmerkingen, tips, complimenten of klachten, neem gerust contact met ons op

Contactgegevens

Rens Joosen Foundation

Adres
De Burcht 66, 4901 JB, Oosterhout

Telefoon
+31 (0)6 – 53 14 63 88

Rekeningnr
NL81 RABO 0113988923