Doneren

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*De Burcht 66, 4901 JB Oosterhout T: +31 (0)6 – 53 14 63 88, E: info@rensjoosenfoundation.nl Rekeningnr: NL81 RABO 0113988923

Helpen hoe u wilt

De Rens Joosen Foundation ondersteunt projecten in Zuid-Afrika die gericht zijn op het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen die lijden aan aids of besmet zijn met het HIV-virus. Door de kleinschalige opzet en het rechtstreekse contact met de projecten in Zuid-Afrika komen donaties voor 100% bij de projecten terecht, er blijft niets aan de zogenaamde strijkstok hangen.

 

Vrienden van de RJF ondersteunen ons door het doen van donaties. Ambassadeurs van de RJF doen dit ook, maar dragen daarnaast de doelstelling van de Rens Joosen Foundation actief uit. Wilt u uiting geven aan uw betrokkenheid bij onze Foundation? Steun ons dan.

 

Uiteraard kunt u ook incidenteel bedragen storten, fiscaal aantrekkelijk schenken of desgewenst de RJF in uw testament opnemen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden om ons werk eenmalig of structureel te steunen.

Opening, jubileum of afscheid.

 

Organiseert u een feest of receptie ter gelegenheid van een jubileum, afscheid of opening? Vraag uw gasten geen cadeau mee te nemen, maar een schenking aan de Rens Joosen Foundation te doen. Neem contact met ons op wij helpen u graag.

Sponsoring

 

Jaarlijks organiseert de Rens Joosen Foundation diverse evenementen. Koop een kaartje, een stoel of tafel zodat u met uw vrienden en/of relaties een onvergetelijke avond beleeft en tegelijkertijd bijdraagt aan het goede doel. Meer weten over sponsoring? neem contact met ons op.

Schenkingen, nalatenschappen en aftrekbaarheid

 

Steeds vaker wordt aan goede doelen geschonken (vaak ook fiscaal interessant) en worden er goede doelen benoemd in nalatenschappen. Meer informatie over schenkingen en nalatenschappen vindt u hier. Voor de aftrekbaarheid van uw periodieke gift kunt u dit formulier gebruiken.

Ambassadeur of Vriend worden

 

Als u lid wordt van de Rens Joosen Foundation kunt u een structurele bijdrage leveren aan een betere toekomst voor kinderen. U kunt ook aan uw vrienden, familie of medewerkers vragen of zij Ambassadeur of Vriend willen worden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Organiseer een evenement

 

Een sponsorloop, een kerstmarkt, een optreden of een ander origineel idee. Meer weten? neem contact met ons op.

ANBI logo

Contact opnemen

Vragen, opmerkingen, tips, complimenten of klachten.
U kunt altijd een berichtje sturen.

Contactgegevens

Rens Joosen Foundation

Adres
De Burcht 66, 4901 JB, Oosterhout

Telefoon
+31 (0)6 – 53 14 63 88

Rekeningnr
NL81 RABO 0113988923